7/10/2013

mähän kerroin et mä en stoppaa; summer up 2013
 kaikki kuvat (c): jessi
 J: Maailman ihanimmat festarit on nyt ohi, haluun takas! Paljon huippuesiintyjiä nähty; jopa eturivistä, ihanat biisit, hurjan hauska meno, paljon kuvia, uusia ihmisiä, vesipyssyillä leikkimistä, hississä hali mikaelilta♥, sini sabotagelta kehuja :3, nimmareita, ja paljon muuta. Mun ihkaensimmäiset festarit, oli niin kivaa etten ois halunnu lähtee♥ Kiitti kaikille huikeesta reissusta ensvuonna sit uudestaa! ♥16 comments:

 1. Mitäs kehuja sait sini sabotagelta!0? ;3 teil on tosi kiva blogi :33

  ReplyDelete
  Replies
  1. se sano mua ihanaks ku sanoin et se oli mahtava keikalla :') Ja kiitti paljon! :)

   Delete
  2. vähäks siistiii! :D

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. uu kukas toi poitsu on jota vilma halaa? ;) hyvänäköne on ;) !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha se ja sen kaveri tuli tanssii meijän kaa, pitihän se ikuistaa xdd! ja älävaa, oisit nähny sen mahan ;)

   Delete
 4. aa ihana tää teijän blogi!:)

  everythingisnotforyou-lotta.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. kenet näit eturivistä? =)

  ReplyDelete
 6. Oooi vihdoi löysin teitinki blogin! Jään seurailemaa meinaan:)
  www.mimbeee.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. näiks mikaelin hissis ? kateellinen täällä mooi.. :) kerro että millanen tilanne se oli ku menitte sinne hissiin ja näitte sen ja mitä sit sen jälkee jne, hahah haluisin tietää! :D mitä juttelitte? :) haha anteeks ku kyselen mut itekkin fanitan mikluu:) ps. tosi kiva tää teidän blogi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hah ei mitää, siis oltii just tultu hotellille ja mentii hissii, kerettii mennä yks kerros ylemmäs ja hissi ovet aukes, näin sini sabotagen siitää ovelta eka, olin menossa halaa sitä ku miklu käveli mun etee, säikähin ihan sairaasti. menin iha 'paniikkii' ja kysyin et saaks sua halata se vaa et 'juu tottakai' sit halasin sitä sen jälkee siniä. Olin sen koko hissi matkan miklun vieres ja pidin sitä kyynerpäästä koko aja kiinni xd Kysyin siltä että lupaakse vetäää hyvän keikan huomenna nii se vaa et 'tottakai mä yritän' olin iha haltioissani siin vaihees :3 Mut harmivaa et hissi matka ei ollu ku parisen kerrosta ylös päi :( Sit ku päästii hissistä alettii vaa pomppii siin käytäväl ja tällee xd anteeks romaani XD ja kiitti paljo! :)

   Delete

Kiitos kommenteista !:)