6/30/2013

beautiful girl

V: 15.6. Salla tuli meille vähän jälkeen 7 illalla, menin sitä vastaan asemalle ja asemalta sitten meille ja oltiin Tian kanssa. Kuvailtiin ja hölläiltiin vaan :) Uneton yö, juteltiin ja jäädettiin. 
16.6. Aikanen herätys ---> kirkkoon Tuulin ja Liinan konfirmaatioon. Sieltä kotiin, hölläilyä ja syömistä. Jessin rippijuhliin -->
Jessin juhlista kotiin..ja pakkaamaan ;)
17.6. Herätys klo 5.00. Ja pyh, me herättiinki 5.45 ja kymmentä vaille kuus piti olla jo autossa matkalla asemalle. Mutta me kerettiin! Äkkilähtö Kajaaniin, josta kukaan ei vielä tienny. Matkalla kerrotiin Tialle että ollaan menossa Kajaaniin, myöhemmin paljastettiin muillekki jeejee. Kajaanissa vaihteeks syötiin yms.
18.6. Kaupungilla pyörimistä, mukaan tarttu uus puhelimenlaturi ja kuullokkeet. Suklaafondue, namnam♥ Subwayllakin tuli käytyä, namnam sekin :3
19.6. Voieeii viimenen päivä Kajaanissa. Turistiajelu, itkeskelyä ja paljon haleja. 15.00 bussi suuntas kotiin päin. 
Kesäloman huippuhetkiä♥ KIITOS RAKAS!

Juhannus mökillä, ruokaa ja auringon ottoa
Muut lähti mökiltä sunnuntaina, minä ja Vilma jäätiin torstaihin asti palvomaan aurinkoo, ja kesän rajat saatu ;) Huomenna lähen rippileirille, joten blogi jää viikoks Jessin hellään hoivaan, Postailen varmaan juhlieni jälkeen! c:

3 comments:

  1. ihania kuvia, kauniita ootte :)


    KURKKAATHAN?
    twostars-inthesky.blogspot.fi

    ReplyDelete

Kiitos kommenteista !:)