2/18/2013

helsinki 2013

J: yks parhaimpii reissui taas tuli tehtyä, kiitos kuuluu mun ihanalle siskolle ja millalle ♥ En jaksa kirjottaa kaikkia päiviä eriksee nii aattelin pikku tiivistelmän kirjottaa. Näitten päivien aikana mä oon nauranu ihan liikaa, ollu pasilassa (XD) tää meijän pasila juttu on tällänen insidejuttu lol. ja juu käytii shoppailee kaks kertaa, (ja ahahahhahaha en voi uskoo sain GF mun siskolta♥ aaa meinasin kuolla ku se sano et joo haluutsä sen oli sillee et ah joo!!!!) kävin moikkaa mun pahvinukke-poikaystävää;), lihottiin mäkis ja heses, kuvailtiin, hilluttiin koirien kaa, joogattiin, naurettiin lisää, syötiin herkkui, ja skypetettiin mun rakkaiden kaa. Kuvat saatte nyt (paitsi ostokset jotka saatte ehkä vasta myöhemmin) olkaa hyvät :-)
(kuvia myös abi päivästä koulusta)
toi vaaleenpunanen paita on yks asioista mitä ostin:)

9 comments:

 1. oh my oot jessi ihan sairaan nätti!;o ja veera rakastan sun hiuksia!;o +ihana blogi♥ jatkakaa samaan malliin ja tehkää videoita!

  ReplyDelete
 2. miks ootte molemmat noi täydellisiii? Rakastan teijän blogia!

  ReplyDelete
 3. jessi paljon toi paita mmakso ja mistä se on? +kiva blogi ja tehkää videoita pliiis?;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paita on ostettu cubuksesta, ja makso 9.95, alennuksessa oli:-) ja kiitos paljon, me yritetään tehä niitä videoita enemmän!:-)

   Delete
 4. mikä toi GF siis on? :D

  ReplyDelete
 5. Siis se on se jbn hajuvesi, girlfriend:D

  ReplyDelete

Kiitos kommenteista !:)