12/21/2012

year 2012

J: Vuosi oli aika erikoinen muihin vuosiin verrattuna. Oli paljon iloa surua, onnistumisia ja muuta tämän kaltaista. Nyt teen teille tiivistetyn vuoden 2012!

Tammikuu alkoi aivan ihanasti. Mä sain järjestelmäkameran ja oli ihan sairaan ilonen.  Tammikuun alusta lähettiin porukalla kuopioon shoppailemaan, ja se reissu teki meistä parhaat kaverukset!♥ Koulu jatkui ja seiska meni aika sujuvasti loppuun.
Tammikuun alussa myös käytiin Helsingissä Millan kaa. oltiin siellä viikonloppu. Tehtii laidasta laitaan vaikka mitä, käytiin kahtoo ilmasiks Pelicans-Jokerit peli hartwalilla, ja oli se nyt aika siistii olla ekaa kertaa siellä! Shoppailtii hoijettiin koiria ja muuten vaa oltiin. Hiihtoloma meni myös mukavissa merkeissä. Lähettiin tahkolle millan ja sen porukoiden kaa, oltii siellä öää en muista :DD Tulin kotii ja suoraan siitä lähettiin Helsinkiin äitin, siskon ja sen lapsien kaa. Me käytiin jonnan kaa kahestaa sillo kattoo JYP-HIFK peli, ja meno oli parhain! Käytiin taas kaupungilla ja tehtiin vaiikka mitä!


Huhtikuussa vietettiin iidan synttäreitä, riehuttiin ympäri kaupunkia, oltiin vaan, syötiin ja noh mitä kaikkea me vaan keksittiin.
Nälkäpeli tuli elokuvii! ette arvaa kui paljo sit ootettiin, oli kananlihalla koko ajan :3


toukokuu oli tapahtuma rikas kuu. Mun ihanimmatrakkaimathöperöt oli järjestäny mulle ihanat synttärit, ja mä en oikeesti ymmärrä miten ne sai salattuu sen koko se ajan! En arvannu mitään, oli ihan parasta! :* haluisin sen päivän takas!♥ Sen jälkeen lähdin haha taaaas helsinkiin. Tälläkertaa yksin. Menin oikeestaan vaan sen takii et menisin hoitaa koiria. Okei no se alko siitä että Helsingissä oli menossa just MM viikonloppu ja tottakai mun sisko halus mennä bailabaila yöllä. mentiin käymää syömässä ihanassa ravintolassa ja lähettiin kattoo "mummotunnelii" Venäjä-Suomi peliä. Oli aika huigee meiniki siellä! Sunnuntai aamulla oli aika haikee olo ku olin lähtemäs kotii :( No aamulla heräsin ihan siinä mielessä et tänää kotiin, mutta mun sisko räjäytti pommin mun naamaeteen XD oltiin saatu 60e Vip.liput MM prossi otteluu! mä hypin onnesta ja huusin ja kiljuin vaan! Ihanaa ruokaa hyvä seura leijonat♥ sairaan hyvät paikat  ja kaikki oli siinä päivässä parasta! (vaikka kylläkin suomi hävis..) hah mun sisko lähti siitä vielä illalla bilettää, ja jäin vahtii koiria. Olin saanu terkut philstömiltä ym ;)
Koulut loppu ja kesä alko! ♥
KESÄ oli ihana ja lämmin. Me "tiivistyttiin" kaveriporukalla vielä ja vielä enemmän.
Kesän kohokohdat
♦Saatiin Believe tour liput permantopaikalle♥
♦Käytiin Helsingissä Millan kaa ja oltii siellä 2 viikkoo!
♦Uitii liiikaa
♦Mökki reissut!

Koulut alko ja oli ihanaa olla 8lla ja mopottaa seiskat :p
Koulut meni tosi nopee syyslomaan, ja hmm ette ikinä arvaa mihin mentii.... Joo ei vrm tarvii ees sanoo XD Oli taas ihana viikko, ja mikä parasta Helsingissä oli valokarnevaalit ja saattiin tokavikalle päivälle rannekkeet lintsille, kiitti siskoni mun♥! Peuhattiin siellä ja oli kyll aika kivaa taas kerran;)


Mun mielestä oon ite muuttunu henkisesti ja no, kasvanu ainenkin pituuttaa XD. Musta on tullu "aikuisempi" ja alan ymmärtää oikeita asioita ja laittaa ne tärkeyjärjestykseen.

Nää viikot on menny kun maailman nopein vuoristorata. Nyt on jo joulu ja en ois kyll uskonu et tää vuos ois näin nopee. 21-12-12 hah "piti" tulla maailman loppu mut kuinkas kävikään?
Toivotaan et vuodesta 2013 tulis ihana!♥
(postauksia luvassa vrm joulun jälkeen:))

HYVÄÄ JOULU KAIKILLE!♥

2 comments:

Kiitos kommenteista !:)